Bel de Klantenservice op 1200 of +31 65 9000 200 vanaf je Delight Mobile

Krijg een €30,- welkomstbonus

€30,- GRATIS welkomstbonus tegoed
Waar wacht je nog op?

Waardeer elke maand op met €5,- of meer en
krijg €30,- GRATIS tegoed voor de volgende drie maanden

Ben je al aan het lachen? Hier bij Delight Mobile, houden wij van blije klanten. Dat is waarom wij je €30,- gratis tegoed geven, wanneer je je bij ons netwerk aansluit, om je te verwelkomen!

Geen verborgen contractskosten. Kies simpelweg voor ons, waardeer op met een minimum van €5,- per maand (in je eerste drie maanden) en wij geven je €10,- gratis tegoed voor die volgende drie maanden. Simpel!
 
Hoe krijg je je gratis welkomstbonus?
  1. Bestel je GRATIS SIM.
  2. Vanaf het moment dat je je Gratis SIM hebt ontvangen volg je de instructies hier om je €30,- tegoed te ontvangen.
  3. Nadat de port-in van je nummer succesvol is gedaan, doe je je eerste opwaardering om te genieten van €30,- gratis welkomstbonus voor de volgende drie maanden!
Krijg je €30,- GRATIS welkomstbonus nu  
Bestel je GRATIS SIM. Vanaf het moment dat je het hebt ontvangen, volg je deze simpele instructies om je bestaande nummer naar Delight Mobile te brengen. Heb je vragen hierover? Neem contact op met de klantenservice ‘Delight questions!’. Bel simpelweg naar 0659000200 of 1200 vanaf je Delight mobile.

Nadat de port-in van je nummer succesvol is afgerond bij Delight Mobile waardeer dan op om te genieten van je €30,- gratis krediet.

WORD BLIJ
VAN EEN GRATIS SIM


BESTEL NU
Algemene voorwaarden: 
  • Deze aanbieding is alleen voor nieuwe NEDERLANDSE PREPAID Delight Mobile klanten.
  • Om in aanmerking te komen voor de aanbieding, moet de klant zijn/haar telefoonnummer porteren. Hierna krijgt de klant €30,- gratis bel krediet. Ook krijgt de klant €10,- gratis krediet voor een termijn van drie maanden, wanneer er een minimale opwaardering voor elke maand wordt gedaan. Aansluit bonus is niet geldig voor klanten die zijn nummer meeneemt  van Vectone Mobile naar Delight Mobile.
  • Gratis krediet is voor een kalender maand geldig. Ongebruikt gratis krediet zal verlopen binnen een maand en zal niet worden overgedragen naar de volgende maand.
  • Gratis krediet kan alleen worden gebruikt voor standaard nationaal bellen, smsen en data verbruik. Voor al het overige gebruik, inclusief bellen, gebruik van roaming en bellen / SMS naar premium nummers, moet er eerst opgewaardeerd worden.
  • Delight Mobile heeft het recht om deze aanbieding te allen tijde te beëindigen of te wijzigen.
  • De aanbieding is alleen voor niet-commerciële, prive en persoonlijk gebruik – Delight Mobile heeft het recht om services terug te trekken of te staken of om zonder geldige reden de connectie te verbreken. Dit kan ten alle tijde en direct gebeuren wanneer Delight Mobile je verdenkt van misplaatst gedrag of misbruik.
  • Gratis tegoed kan worden gebruikt om bundels te kopen. Wanneer jij een bundel koopt dan wordt eerste het reguliere tegoed verbruikt en vervolgens het extra gratis tegoed.
Opwaarderen is mogelijk bij de volgende verkooppunten: