Bel de Klantenservice op 1200 of +31 65 9000 200 vanaf je Delight Mobile

Maak die ene
persoon blij

Doe een tegoed transactie

Waardeer de mobiele telefoons van je familie in hun land op

Boek krediet direct naar de mobiele telefoons over van familie en vrienden met je eigen Delight mobiel. Hou contact en hou bij hoe je geld wordt verstuurd. Overboekingen zijn mooie kado’s! – trakteer je speciale vrienden of familie met extra krediet.

Waar kan je geld overboeken vanaf je Delight Mobiel?

Je kan een krediet tot aan €10 per dag overboeken naar:

 • - Elk internationale mobiele telefoon nummer in de wereld
 • - Elk Delight mobiele telefoon nummer in Nederland en over de wereld
 • - Elk Vectone mobiele nummer in Nederland en over de wereld

Bijvoorbeeld:
Indien je tante in Nigeria geen tegoed meer heeft op haar mobiele telefoon, dan kan je telkens in de lokale valuta krediet overboeken van je Nederlandse Delight Mobiel naar je tante haar mobiel.

Wij geven je drie verschillende opties om een krediet overboeking te doen – wij maken dingen graag simpel. Kies simpelweg een van de opties hieronder.

Stuur een gratis tekstbericht vanaf je Delight mobiel.
Stuur een tekstbericht met het woord LOAD, gevolgd door het internationale mobiele nummer van de ontvanger, naar 346 (b.v.) LOAD 919878334540). Wij zullen je verdere instructies sturen.

Ga naar je online Delight account

Log in in je Mijn Delight account en klik Krediet Overboeking. Je kan dan een nieuwe ontvanger kiezen of een nummer kiezen van je Ontvangerslijst. Bevestig simpelweg het bedrag dat je wilt overboeken. Wij zullen je informeren via een tekstbericht, op het moment dat de overboeking is geslaagd.

Bel onze helplijn

Bel onze hulplijn op 2030 vanaf je Delight Mobiel, selecteer Krediet Overboeking uit het hoofdmenu en volg de instructies.

Wil je je krediet overboeking geschiedenis bekijken?

Bekijk dit elk moment, wanneer je wilt. Ook kan je je lijst van ontvangers onderhouden vanuit je Mijn Delight Account.

Algemene voorwaarden: 
 • Deze aanbieding is alleen voor Nederlandse Prepaid Delight Mobile klanten.
 • Krediet Overboekingen zijn alleen voor niet-commerciele, prive, persoonlijk gebruik.
 • Zorg ervoor dat het nummer van de ontvanger naar wie je een overboeking doet correct is. Vanaf het moment dat het bedrag is overgeboekt naar een andere klant, is het onmogelijk om dit ongedaan te krijgen.
 • Krediet dat is overgeboekt naar een ander account kan niet ongedaan worden gemaakt, ook niet als het per ongeluk is overgemaakt.
 • Je kan niet meer geld overboeken dan is weergegeven in je Beschikbare Krediet in je Delight Mobile account. Het is niet mogelijk om de bonus of pomotie krediet over te boeken. Wanneer je het krediet overboekt, zullen we het gepaste gratis krediet bedrag inhouden.
 • Krediet overboekingen tijdens roaming zouden kunnen lijden tot specifieke roaming kosten.
 • Krediet overboekingen zou mogelijk transactie kosten kunnen bevatten. Je zal worden ingelicht over de hoogte van het bedrag voordat je de overboeking bevestigd.
 • Bevestiging van een overboeking die is geaccepteerd, bevat ook alle kosten die daarbij horen. Indien je deze kosten niet accepteert, bevestig dan niet je overboeking. Alle kosten worden ingetrokken van je hoofd Delight account vanaf het moment dat de transactie is bevestigd.
 • Delight mobile kan het maximale bedrag limiteren per krediet transactie, het totaal aantal transacties per dag of elk andere criteria limiteren voor het gebruik van deze service.
 • Delight reserveert het recht om de voorwaarden elk moment te beëindigen of veranderen.
Opwaarderen is mogelijk bij de volgende verkooppunten: